قدردانی دکتر میرزاده از قائم مقام سابق علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی

تصویر مطلب قدردانی دکتر میرزاده از قائم مقام سابق علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی
  • سه شنبه 3 شهریور 1394
دکتر میرزاده طی پیامی از زحمات دکتر باقر لاریجانی به خاطر تلاش های او در راستای توسعه حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، قدردانی کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر باقر لاریجانی

استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان تبلور مشارکت جامعه در اعتلای آموزش عالی کشور و یکی از بزرگترین دستاوردهای علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی، در طول دوره حیات بالنده خود در این عرصه نقش بسزایی در توسعه علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایران اسلامی ایفا نموده است. تا آنجا که این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان مهد تربیت سرمایه های انسانی ارزشمند برای کشور بوده و امروزه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی منشاء خدمات ارزنده ای در حوزه های گوناگون بالاخص حوزه سلامت نیز می باشند و در این راستا، توسعه کمی و کیفی حوزه علوم پزشکی در این دانشگاه، مأموریت بزرگی را برای اعتلای نظام سلامت برعهده دارد.

ارتقای حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مرهون تلاش بی شائبه اساتید و دانشمندان بزرگی همچون جنابعالی است که با سرمایه گرانبهای علم و اخلاق و با توکل و همتی متعالی راه را برای توسعه این مسیر هموار نموده اند.

بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود و جامعه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را از جنابعالی به خاطر همه زحماتی که در طول دوره تصدی حوزه علوم پزشکی متقبل گشتید ابراز می دارم. امیدوارم در هر مقام و جایگاهی که حضور دارید، در راه اعتلای ایران اسلامی موفق و موید باشید.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی