در دیدار دکتر ولایتی با رئیس دانشگاه حلب انجام شد

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه حلب

تصویر مطلب امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه حلب
  • شنبه 20 آبان 1396
یادداشت تفاهم همکاری‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه حلب توسط دکترعلی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مصطفی افیونی رئیس دانشگاه حلب امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر ولایتی در دیدار با رئیس دانشگاه حلب سوریه، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از تمامیت ارضی این کشور و همکاری در زمینه های مختلف با دولت و ملت سوریه خبر داد.
مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد که بدون امنیت نمی توان علم آموخت و در حوزه فناوری پیشرفت کرد.
در پایان این دیدار، یادداشت تفاهم همکاری های علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه حلب توسط دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مصطفی افیونی رئیس دانشگاه حلب امضا شد.