اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان در واحد ورامین ـ پیشوا

تصویر مطلب اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان در واحد ورامین ـ پیشوا
  • شنبه 20 آبان 1396
  • 176
عضو هیأت علمی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا موفق به اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، دکتر سارا موحد عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا برای نخستین بار در ایران و جهان موفق به تولید فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.

کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است.

مبتلایان به این بیماری با کمبود و محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن (Gluten- Free) مواجه هستند، لذا فرمولاسیون جدید این کیک، می تواند مورد استفاده این افراد قرار گیرد.