سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان:

واحدهای دانشگاهی با ارائه راهکار برای رفع مشکلات مالی اقدام کنند

تصویر مطلب واحدهای دانشگاهی با ارائه راهکار برای رفع مشکلات مالی اقدام کنند
  • دوشنبه 22 آبان 1396
دکتر چیرانی گفت: رؤسای واحد های دانشگاهی استان گیلان باید با ارائه راهکار مناسب، همفکری و همدلی در جهت رفع مشکلات مالی واحد های استان تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، بیستمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، سرپرست دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و رؤسای واحد ا و مراکز آموزشی استان و رؤسای شورای های تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به میزبانی واحد رشت برگزار شد.

دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تسلیت ایام اربعین حسینی گفت: راهپیمایی جهانی اربعین یک راهپیمایی بسیار با شکوه دینی در جهان اسلام است و قلوب انسان‌های مخلص مؤمن و با عزم و اراده را به خود جذب می‌کند و ما نباید برای زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورایی از هیچ تلاشی دریغ کنیم.

وی با تأکید بر پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه، خاطر نشان کرد: رؤسای واحدهای دانشگاهی استان باید با ارائه راهکارهای مناسب، همفکری و همدلی در جهت رفع مشکلات مالی واحدهای استان تلاش کنند.

دکتر چیرانی با تأکید بر افزایش درآمد از منابع غیرشهریه ای گفت: با توجه به حرکت واحدهای دانشگاهی به سمت عدم وابستگی به شهریه دانشجویی، باید با توجه به ظرفیت های موجود در واحدهای دانشگاهی و با ارائه طرح های سرمایه گذاری بومی منطقه ای به سمت درآمدزایی خارج از شهریه حرکت کنیم.

دکتر مهرداد گودرزوند چگینی سرپرست دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز در این جلسه گزارش مبسوطی از روند فعالیت های انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ارائه داد.

در پایان هر یک از حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.