نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد

معرفی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رفع مشکلات و نیازمندی‌ها

تصویر مطلب معرفی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رفع مشکلات و نیازمندی‌ها
  • دوشنبه 22 آبان 1396
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی بر بهره مندی از ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع مشکلات و نیازمندی های جامعه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی و فرماندار رودبار با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان دیدار کردند.

در این دیدار دکتر منوچهر جمالی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، گفت: مردان بزرگ خود را برای مبارزه در راه های دشوار آماده می کنند و قبول مسئولیت در این زمان دشوار بسیار شجاعت می خواهد که باید به شما تبریک عرض کنم.

وی ادامه داد: مراکز آموزش عالی در سطح استان گیلان باید بتوانند با ارائه راهکارهای مناسب و انجام پروژه های تحقیقاتی در جهت رفع مشکلات و نیازمندی های استان کوشا باشند که در این بین سهم دانشگاه آزاد اسلامی در کنار دیگر مراکز آموزش عالی در استان بسیار پررنگ تر است.

دکتر جمالی افزود: مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی دراستان گیلان باید بتوانند با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های بسیار خوب نهفته، در معرفی این دانشگاه کوشا باشند تا مسئولین استانی بتوانند از دستاوردهای این دانشگاه در جهت کمک به رفع مشکلات و نیازمندی های استانی بهره مند شوند.

در ادامه دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: با توجه به کم شدن جمعیت دانشجویی در سطح مراکز آموزش عالی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این میان بی نصیب نمانده و کاهش جمعیت دانشجویی باعث شد تا دغدغه هایی برای دانشگاه فراهم شود.

وی ادامه داد: ما باید بتوانیم با تقویت منابع مالی غیر شهریه ای و گسترش شرکت های دانش بنیان از وارد شدن خدشه به دانشگاه جلوگیری کنیم و با گسترش فعالیتهای پژوهشی باری از دوش مسئولین استانی برداشته و به مردم و کشور خدمت کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به نقش مهم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تحقق این مهم اشاره و تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی می توانند در پیوند بین دانشگاه و صنعت بسیار ثمربخش باشند و با ارتباط این دو بخش در رفع نیازمندی های اصلی جامعه بسیار مفید باشند.

در این دیدار اسماعیل میرغضنفری فرماندار رودبار با تبریک انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار در این شهرستان بتواند عاملی برای ارتقای سطح تحصیلات تکمیلی مردم منطقه باشد و در این بین فرمانداری رودبار هم با استفاده از امکانات موجود در کمک به دانشگاه در منطقه رودبار از هیچ کمکی کوتاهی نخواهد کرد.