ارائه 34 طرح فناورانه واحد تبریز در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

تصویر مطلب ارائه 34 طرح فناورانه واحد تبریز در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی
  • دوشنبه 22 آبان 1396
مدیر دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: در بین 1500 طرح فناورانه و نوآورانه در نمایشگاه بین المللی تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با  34 طرح  در 8 حوزه تخصصی، در نمایشگاه بین المللی تبریز شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر محمد شکری مدیر دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با 21 حوزه تخصصی و 21 رویداد جانبی همچون برگزاری کارگاه ها، همایش­ ها و نشست های تخصصی با حضور دانشگاهیان، صنعتگران، سرمایه گذاران، ارگان های دولتی و خصوصی کشور و فناوران خارجی در حال برگزاری است.

وی افزود: واحد تبریز طرح های خود را در 8 حوزه تخصصی (الکترونیک و میکروالکترونیک - زیستی - مصالح ساختمانی و راهسازی - مهندسی پزشکی - مدیریت شهری- صنایع غذایی - صنایع خلاق - و فناوری نانو) ارائه کرده است.

شکری به ابلاغیه معاونت پژوهش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر واگذاری مسئولیت اجرایی بخش ارتباطات به واحد ایلخچی اشاره و تصریح کرد: با توجه به واگذاری حوزه های تخصصی به دانشگاهیان در این نمایشگاه، مدیریت حوزه ارتباطات الکترونیک و میکروالکترونیکی این نمایشگاه برعهده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی (واحد ایلخچی) است و تمامی واحدها جهت ارائه دستاوردها و محصولات فناورانه خود در این نمایشگاه باید با واحد ایلخچی هماهنگ کنند.

وی در پایان تصریح کرد: پنجمین جشنواره ربع رشیدی تبریز از روز 20 لغایت 24 آبان 1396، از ساعت 14 تا 21 در محل نمایشگاه بین المللی تبریز، پذیرای علاقه مندان خواهد بود.