رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی:

نخبه ها بزرگترین سرمایه های کشور هستند

تصویر مطلب نخبه ها بزرگترین سرمایه های کشور هستند
  • دوشنبه 22 آبان 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX 2017 در تبریز گفت: نخبه ها بزرگترین سرمایه های کشور هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: معرفی نوآوری‌ها و اختراعات فناورانه، طرح‌ها، ایده‌‌های دانش محور و توانمندی‌های پژوهشی و فناوری از اهداف برگزاری نمایشگاه های فناوری است.

وی ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاهی موجب ارتباط دانشگاهیان و فناوران با بخش‌های مختلف اقتصادی و اجرایی، گسترش همکاری‌های فناورانه منطقه‌ای، ملی و بین المللی می شود.

دکتر جوانپور با بیان اینکه حضور واحد تبریز و ایلخچی در نمایشگاه ربع رشیدی مایه افتخار و مباهات است، گفت: دانشجویان طی فعالیت یکساله خود توانستند در این نمایشگاه حضوری فعال داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: حضور دانشجویان، مردم، ایده پردازان، خلاقان و ... در این عرصه از نمایشگاه منجر به تبادل علمی بین دانشگاهیان و صنعتگران و همچنین بین شرکت ها و افرادی که علاقه مند هستند، می شود.

وی اذعان کرد: صاحبان صنایع و سرمایه گذاران همواره حامی زحمت کشان عرصه فناوری هستند؛ بنابراین لازم است تا دولت، اتاق بازرگانی و سیستم بخش خصوصی پل ارتباطی با دانشگاهیان برقرار کنند تا دانشگاهیان و نوآوران با فروش ایده خود، بتوانند گامی بلند و موثر در راستای توسعه سرمایه های ملی کشور بردارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلات کشور، عدم اعتماد به جوانان است؛ گفت: بخش خصوصی در صورتی می تواند با موفقیت وارد چنین مجموعه هایی شود که به جوانان اعتماد کند؛ این اتفاق ممکن نخواهد بود، مگر اعتماد بخش خصوصی به جوانان! نخبه های ما، بزرگترین سرمایه های کشور هستند. جوان حق خطا کردن دارد، ولی خطا ها قابل گذشت است. این اعتماد یک ریسک مثبت برای بررسی خطا و آزمایش جوانان است.

وی در پایان اظهار داشت: بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه های ذهنی و فکری است. اگر بتوانیم از این سرمایه ها به نحو احسن بهره مند شویم، بدون شک تمامی ایده ها به مرحله تولید، تجاری سازی و صادرات می رسد.