کلاس های آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تا شنبه تعطیل است

تصویر مطلب کلاس های آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تا شنبه تعطیل است
  • دوشنبه 22 آبان 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از تعطیلی کلاسهای  آموزشی تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی این استان خبر داد.

دکتر نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی با تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان در زلزله غرب استان های کشور، گفت: براساس گزارش های دریافتی هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تا این لحظه دچار خسارت نشده اند.

وی ادامه داد: به منظور خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم، ستادی در واحد کرمانشاه شکل گرفته است که کارکنان واحدهای دانشگاهی در حالت آماده باش هستند.

دکتر قنبری افزود: بنا بر تصمیم ستاد بحران دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه در استان تا روز شنبه۲۷ آبان تعطیل است، اما کارمندان بخش اداری به دلیل امدادرسانی و خدمت‌رسانی به مردم منطقه، در محل کار خود حاضر شده‌اند.

وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل قطع خطوط ارتباطی، امکان برقرای تماس تلفنی با برخی از واحدها و مراکز دانشگاهی استان کرمانشاه وجود ندارد.

دکتر قنبری با بیان اینکه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در حال اعزام به محل وقوع زلزله هستند، گفت: واحدهای دانشگاهی استان کرمانشاه از هیچ کمکی برای امدادرسانی به هموطنان دریغ نخواهد کرد.