بازدید دکتر فرهاد رهبر از نمایشگاه کتاب واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب بازدید دکتر فرهاد رهبر از نمایشگاه کتاب واحد علوم و تحقیقات
  • دوشنبه 22 آبان 1396
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و واحد علوم و تحقیقات با همراهی تعدادی از مسئولان سازمان مرکزی و واحد علوم و تحقیقات از نمایشگاه کتاب دائر در این واحد بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، این نمایشگاه به مناسبت هفته کتاب و کتابداری، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات،به مدت ۱۰ روز تا اول آذر ماه سال جاری با حضور ناشران مختلف در سالن نمایشگاهی نور ساختمان علوم پایه این واحد دایر است.

در این بازدید دکتر محمدصادق ضیائی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، علی فقیه مدیرکل دفتر تشریفات و پیگیری های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سیدیعقوب زراعت کیش مدیرکل حوزه ریاست واحد علوم و تحقیقات، دکتر رهبر را همراهی کردند.