پس از تاکید ویژه دکتر فرهاد رهبر

واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی به کمک مردم زلزله زده استان کرمانشاه شتافتند

تصویر مطلب واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی به کمک مردم زلزله زده استان کرمانشاه شتافتند
  • دوشنبه 22 آبان 1396
پس از وقوع زلزله استان کرمانشاه، واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی به کمک مردم زلزله زده استان کرمانشاه شتافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ساعات اولیه امروز کمکهای غیرنقدی خود را روانه استان کرمانشاه کردند و امدادرسانی و اعزام نیرو از سوی واحدها و مراکز دانشگاهی به این استان همچنان ادامه دارد.

واحد همدان

سعید جامه بزرگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ضمن ابراز تسلیت و همدردی با تمامی هموطنان داغدار در پی وقوع زلزله یکشنیه شب، گفت: تمامی امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به منظور کمک رسانی به هموطنان آسیب دیده و داغدار در اثر زلزله مهیا و آماده است.

وی افزود: در اولین ساعات صبح امروز با تشکیل جلسه، هماهنگی به منظور کمک رسانی به مناطق زلزله زده در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس واحد همدان گفت: آماده‌سازی دو بلوک خوابگاهی و مجتمع رفاهی فدک دانشگاه برای اسکان موقت هم‌وطنان با ظرفیت 1000 نفر فراهم‌شده است.

جامه بزرگی بیان کرد: هماهنگی با سازمان انتقال خون جهت حضور اکیپ سیار در دانشگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این واحد دانشگاهی است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: تماس با روسای واحدهای دانشگاهی در مناطق آسیب‌دیده و دریافت نیاز آنها از دیگر اقدامات انجام‌شده در ساعت اولیه این حادثه است.

جامه بزرگی گفت: پیش‌بینی لازم صورت گرفته است تا در صورت نیاز، نیروهای متخصص اعم از کارمندان، دانشجویان و اعضای هیات علمی با هماهنگی سازمان هلال‌احمر به‌عنوان امدادگر به مناطق زلزله‌زده اعزام شوند.

واحد کنگاور

دکتر رضا توشمالانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کنگاور گفت: رسیدگی به مشکلات آسیب دیدگان زلزله وظیفه اخلاقی است و در همین راستا این واحد دانشگاهی کمک های غیر نقدی خود را به این مناطق ارسال کرد.

وی افزود: پس از وقوع زلزله شب گذشته در این استان، واحدکنگاور جهت کمک به زلزله زدگان شهرستان های گیلانغرب، قصر شیرین و سرپل ذهاب که خسارات جانی و مالی زیادی دیده اند، کمک های غیر نقدی خود را ارسال کرد.

رئیس واحد کنگاور بیان داشت: کمک های غیر نقدی این واحد شامل 4000 بطری آب معدنی، 20کیلو قند، 20کیلو مربا، 500قوطی کنسرو مرغ و 1000 نان از محل موکب هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کنگاور به این شهرها ارسال شده است.

واحد آباده

هیات رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده با اهدای خون به یاری هموطنان حادثه دیده در زلزله اخیر شتافتند.

محمد رستم پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده اظهار کرد: همکاران دارای روحیه ایثار و حس نوع دوستی، آماده هرگونه همکاران با نیروهای امدادی هستند.

واحد کرمانشاه

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از تهیه ۶ هزار بطری بسته‌بندی آب معدنی و یک تن خرما و ارسال آن همراه اعزام ۲۰ نفر از اعضای بسیج دانشجویی این دانشگاه به سرپل ذهاب خبر داد.

امرالله عظیمی افزود: کمک‌های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان هم که بصورت جیره خشک و وسایل گرمایشی بود، تا ساعاتی دیگر تحویل نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه مستقر در سرپل ذهاب می شود.

این گزارش در حال تکمیل است...