دو شهید گمنام میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق شدند

تصویر مطلب دو شهید گمنام میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق شدند
  • دوشنبه 22 آبان 1396
پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس، در قیامدشت تشییع و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق خاکسپاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران شرق، دکتر محمدمهدی طهرانچی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، در این مراسم در سخنانی ضمن درود به روح پرفتوح امام (ره) و شهدا و آرزوی سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: امروز نزدیک به چهار دهه از انقلاب اسلامی می گذرد و شهیدان بی شک مسیر زنده روز اول انقلاب را با امروز گره زده اند.

وی خاطر نشان کرد: اربعین حسینی نماد زنده بودن شهیدان و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود. امروز افتخار داریم جوانان نسل چهارم انقلاب پذیرای جوانانی هستند که نزدیک به سه دهه قبل جان خود را در راه بقای انقلاب اسلامی هدیه کردند.

دکتر طهرانچی اظهار داشت: نباید صرفاً تشییع کنندگان پیکر شهدا باشیم، بلکه باید در راه شهدا محکم و استوار بایستیم، خط ولایت را لحظه ای رها نکنیم و پیروی از ولی را سرمشق خود قرار دهیم.

پس از مداحی و نوحه سرایی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت، پیکر مطهر دو شهید گمنام که یکی در سن 20 سالگی و در عملیات کربلای 4 در منطقه ام الرصاص و دیگری در سن ۱۹ سالگی در عملیات والفجر 4 منطقه پنجوین به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند، به خاک سپرده شدند.

گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین طیبی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین وفایی مدیرکل فرهنگی استان تهران، جمالی پور فرماندار شهرری، ائمه جمعه پاکدشت و قیامدشت و فرمانداران و بخشداران شهرهای اطراف حضور داشتند.