آخرین گزارش از وضعیت واحدهای غرب کشور/2/

اسکان زلزله زدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

تصویر مطلب اسکان زلزله زدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • سه شنبه 23 آبان 1396
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه فضاهای مسقف خود را به منظور اسکان زلزله زدگان در اختیار هلال احمر استان قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: به منظور اسکان زلزله زدگان و همراهان مجروحان بستری در بیمارستان های استان کرمانشاه، دو سالن امتحانات، سالن تربیت بدنی، نماز خانه و مسجد واحد کرمانشاه در اختیار هلال احمر استان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مرکز جمع آوری کمک های غیرنقدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه فعال شده است، افزود: از تمامی واحدها و مراکز آموزشی استان های همجوار می خواهیم به منظور توزیع درست و عادلانه کمک های اهدایی خود را به واحد کرمانشاه تحویل دهند.

دکتر قنبری با اشاره به اینکه آب معدنی، پتو، چادر و خشکبار از اقلام مورد نیاز است، گفت: کمک های غیرنقدی پس از جمع آوری از طریق بسیج دانشجویی و تشکلهای دانشجویی با هماهنگی مسئولین ستاد بحران استان در اختیار آسیب دیدگان زلزله قرار می گیرد.