تصویر مطلب اعزام تیم روانشناسی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق زلزله زده/ جمع آوری کمک های غیرنقدی کارکنان
  • سه شنبه 23 آبان 1396
کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به جمع آوری کمک های غیرنقدی به منظور کمک به آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه اقدام کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در حال تهیه اقلام مورد نیاز زلزله زدگان از جمله آب معدنی، کنسرو، خشکبار، لوازم بهداشتی، پتو و چادر هستند.
همچنین یک روز پس از حادثه دلخراش زلزله غرب کشور یک تیم روان شناس از حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور مشاوره و حمایت روانی و اجتماعی و ایجاد امید بین بازماندگان زلزله به شهرستان سرپل ذهاب اعزام شدند.