نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی باید آزمون مستقل برگزار کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی باید آزمون مستقل برگزار کند
  • چهارشنبه 8 آذر 1396
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل مستقل بودن باید آزمون جدا برگزار کند

محمد باسط درازهی نماینده مردم شهرستانهای سراوان، سیب و سوران و مهرستان در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بنده موافق ادغام آزمون سراسری با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیستم. چرا که این دانشگاه، دانشگاهی مستقل است و لزومی به اجبار برای ادغام کنکور نیست.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل مستقل بودن باید آزمون جدا برگزار کند، خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بیش از سی و پنج سال آزمون مستقل برگزار کرده است و تغییر رویه این دانشگاه در برگزاری آزمون به صلاح نیست.

نماینده مردم سراوان، ادغام کنکور سراسری با دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی غیر کارشناسی شده دانست و افزود: ادغام این دو آزمون کار تخصصی، فنی و کارشناسی شده ای نیست.

درازهی اظهار داشت: ادغام آزمون سراسری با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی سبب ایجاد سردرگمی در دانشجویان می شود.