معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی دارای دانشجویان و نخبگان فرهیخته ای است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی دارای دانشجویان و نخبگان فرهیخته ای است
  • پنج شنبه 9 آذر 1396
دکتر رنجبر گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قلب معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی پرونده متقاضیان استفاده از امتیاز پذیرش بدون آزمون در مقطع بالاتر دردفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار شد.

دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با قدردانی از زحمات مسئولان این معاونت در گذشته، گفت: امیدوارم با همت و تلاش مضاعف گامهای مؤثری در جهت رشد و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی برداریم.

وی عملکرد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این باشگاه قلب معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی است که فعالیتهای ارزنده ای را در راستای ساماندهی نخبگان در سطح کشور انجام داده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان باید فعالتر از گذشته عمل کند، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای دانشجویان، فارغ التحصیلان و نخبگان فرهیخته و توانمندی است که هر کدام سرمایه انسانی ارزشمندی محسوب می شوند.

در ادامه دکتر کریم زارع مشاور رئیس دانشگاه در امور باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با بیان اینکه شورای هدایت از روزنه های امید نخبگان است، گفت: این شورا می تواند در تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی که همانا تربیت انسانهای فرهیخته است، گام بردارد.

گفتنی است در جلسه شصت و هشتم شورای هدایت دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد رویه طرح متقاضیان پذیرش بدون کنکور، آیین نامه مربوط به جذب و ساماندهی نخبگان با/بدون مدرک، آئین نامه مربوط به پذیرش بدون کنکور برای تحصیل همزمان نخبگان و پیش نویس اصلاحی پیشنهادی برای آییننامه توسط معاونت استعدادهای درخشان باشگاه تهیه و در جلسه آتی شورا ارائه شود.