شاهانی خبر داد

تصویر مطلب سوابق تحصیل ملاک پذیرش داوطلبان بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی/ آغاز تکمیل ظرفیت از بهمن
  • چهارشنبه 8 آذر 1396
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از پذیرش داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت در دانشگاه آزاد اسلامی از بهمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر امیررضا شاهانی درباره نحوه پذیرش داوطلبان در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت در دوره‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد منحصرا در رشته‌محل‌هایی که تکمیل نشده است، از بهمن آغاز می‌شود و رشته‌های پزشکی هم شامل این مرحله خواهد شد.

وی افزود: از این پس پذیرش داوطلبان در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی براساس زمان ثبت‌نام نخواهد بود و سوابق تحصیلی ملاک پذیرش درنظر گرفته می‌شود.

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بر اساس تصمیم جدید مسئولان، علاقه‌مندان رشته‌های بدون آزمون، در زمان ثبت‌نام رشته‌های مدنظر خود را انتخاب می‌کنند و بعد از بررسی سوابق تحصیلی، نتایج پذیرش رشته‌ها اعلام می‌شود.