جبار کوچکی‌نژاد خبر داد

بررسی طرح جداسازی آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش در مجلس

تصویر مطلب بررسی طرح جداسازی آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش در مجلس
  • یکشنبه 12 آذر 1396
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قابلیت لازم برای برگزاری مستقل آزمون های مقاطع مختلف را دارد.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه تفکیک آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش، طرح کارشناسانه‌ای است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ کشور و خاورمیانه، قابلیت لازم برای برگزاری مستقل آزمون های خود را داراست.

وی با اشاره به تصویب طرح سنجش و پذیرش در مجلس نهم که منجر به تجمیع آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش شد، گفت: در طرح سنجش و پذیرش یک اشکال بزرگ وجود داشت و به این موضوع توجه نشده بود که دانشگاه ها باید بصورت جداگانه و بر اساس نیاز و تخصص لازم اقدام به جذب دانشجو کنند به همین دلیل این طرح، دانشگاه آزاد اسلامی را با محدودیت هایی در جذب دانشجو مواجه کرد.

وی افزود: دانشگاه های معتبر دنیا هرکدام دارای آزمون های جداگانه‌ای برای پذیرش دانشجویان هستند چرا که این دانشگاه ها هستند که براساس نیاز و تخصص لازم، اقدام به جذب متقاضی و دانشجو می کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح جداسازی آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش در مجلس بررسی خواهد شد و امیدواریم که این طرح به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر دانشگاه ها بتوانند آزمون های خود را به صورت مستقل برگزار کنند، می توانند نیازهای تخصصی خود برای پذیرش دانشجو را برطرف کنند، تاکید کرد: بدون شک دانشگاه آزاد اسلامی قابلیت برگزاری آزمون های خود به صورت مستقل را داراست.

وی در ادامه با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: کمیسیون به دنبال تصویب طرحی است که بر اساس آن سازمان ملی سنجش بوجود خواهد آمد که در این طرح آزمون های وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و علوم پزشکی تجمیع و هماهنگ می‌شود. این موضوع باعث کاهش هزینه ها و بالا رفتن کیفیت، سرعت و حفاظت آزمون ها خواهد شد.