معرفی اعضای هیات علمی واحد بندرعباس به عنوان پژوهشگران برتر استان

تصویر مطلب معرفی اعضای هیات علمی واحد بندرعباس به عنوان پژوهشگران برتر استان
  • یکشنبه 12 آذر 1396
سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس جز پژوهشگران برتر استان هرمزگان شناخته شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، در آیین اختتامیه جشنواره پژوهش و فناوری استان هرمزگان که با حضور استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، روسای دانشگاهها و جمعی ازمحققین ومخترعین برگزارشد، از پژوهشگران برتر تجلیل شد.

استاندار هرمزگان در این مراسم از سه استاد برتر و منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به نام های محسن دهقانی قناغستانی در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، فرید معین پور در گروه علوم پایه، کبری حاج علیزاده در گروه علوم انسانی با اهدا تندیس جشنواره و لوح سپاس تجلیل کرد.

گفتنی است در این جشنواره و نمایشگاه پژوهشی بسیاری از آثار برجسته استادان و دانشجویان در حوزه های دانش بنیان در راستای ابداع، اختراع، مقاله و کتب به نمایش گذاشته شده بود که غرفه دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با توانست جز برترین های این نمایشگاه و جشنواره باشد.