دانشجوی سما کرج دومین مخترع برتر جهان شد

تصویر مطلب دانشجوی سما کرج دومین مخترع برتر جهان شد
  • یکشنبه 12 آذر 1396
مقام دومین مخترع برتر جهان در مسابقات جهانی فدراسیون بین المللی مخترعین 2017 به میزبانی کره جنوبی به دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی کرج اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما، پدرام فروغی شاد، دانشجوی مخترع سما دانشگاه آزاد اسلامی کرج و عضو فعال سازمان جوانان به همراه هم تیمی خود عبدالله عزت ور در مسابقات جهانی فدراسیون بین المللی مخترعین 2017 کره جنوبی شرکت کرد و با عرضه اختراع سیستم زنجیر چرخ صفحه ای اتوماتیک موفق به کسب عنوان مخترع برتر جهان و مدال نقره این جشنواره بین المللی شد.

فروغی شاد مدیر مسئول و دبیر دائمی المپیاد ملی صنعتگران رباتیک و مکاترونیک (ARMO CUP) بوده و اکنون مشاور جوان شهردار کرج، مشاور جوان مجمع معتمدین استان البرز و مدیر کارآفرینی مرکز آموزش های تخصصی خانه صنعت و معدن استان البرز است.