اهدای مدال جهانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به آستان قدس رضوی

تصویر مطلب اهدای مدال جهانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به آستان قدس رضوی
  • یکشنبه 12 آذر 1396
جواد عجم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و قهرمان رزمی رشته او-اسپرت مدال طلای خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شاهرود، جواد عجم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: عضو تیم او-اسپرت جمهوری اسلامی ایران هستم و بیش از 10 عنوان بین‌المللی، دو دوره قهرمانی جهان در رشته او-اسپرت و یک دوره نایب‌قهرمانی جهان را در عناوین ورزشی خود دارم.

وی با اشاره به اینکه او-اسپرت یک رشته کاملا ایرانی و تنها رشته صادراتی ایران به جامعه ورزش دنیا است، در مورد انگیزه اهدای مدال طلای خود به آستان مقدس امام رضا (ع) اظهار داشت: من 15 سال قبل نذر کرده بودم که اگر بتوانم مقام قهرمانی جهان را کسب کنم، مدال خود را به حرم امام رضا (ع) اهدا کنم و امروز خوشحالم که این اتفاق رقم خورد و توانستم دین خود را به‌عنوان یک خادم کوچک ادا کنم.

عجم با تشکر از عنایات حضرت ثامن‌الحجج (ع) و همکاری آستان قدس گفت: مدال را سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهان در ترکیه در رشته ورزشی او-اسپرت کسب کردم که نذرم سال گذشته برآورده شد و من آن را به موزه آستان حضرت امام رضا(ع) تقدیم کردم.

در پایان این مراسم با حضور مسئولان آستان قدس رضوی از جواد عجم تقدیر شد.