گفتمان بسیجی  به عنوان یک اصل و امری اجتناب‌ناپذیر در نظر گرفته شود

تصویر مطلب گفتمان بسیجی  به عنوان یک اصل و امری اجتناب‌ناپذیر در نظر گرفته شود
  • دوشنبه 13 آذر 1396
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس گفت: ایجاد یک تفکر و گفتمان بسیجی  به عنوان یک اصل و امری اجتناب‌ناپذیر در نظر گرفته شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاجی زاده در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: برگزاری جلسه‌ها و نشست‌های اندیشه‌ورزی و هم‌اندیشی از اهمیت خاصی برخوردار است و از آنجا که حوزه های علمیه و دانشگاه‌ها محل تربیت و پرورش انسان‌های متعال و انقلابی است، از این رو مسئولیت خطیری بر عهده تک تک استادان در دانشگاه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاجی زاده خاطرنشان کرد: اساساً تضعیف باورهای دینی یکی از آسیب‌های خطرناک برای جامعه اسلامی است و ناتوانی در اقناع مباحث عقیدتی و مبانی بصیرتی دینی یکی از آسیب‌های جدی در این زمینه است و به همین دلیل داشتن روحیه جهادی و انقلابی و تقویت آن در نسل جوان اهمیت زیادی دارد و باعث سلامت و هدایت نسل جوان می شود و این وظیفه خطیر برعهده تک تک ماست.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس تصریح کرد: آنچه ما به دنبال آن هستیم و اصل است، ایجاد یک تفکر و گفتمان بسیجی در همه سطوح کشور است و بطور کلی چشم انداز آینده مقاومت این است که داعش را علاوه بر میدان نبرد، در میدان اندیشه و نظر هم همچون میدان عمل شکست دهد تا در جنگ اعتقادی نابود و مضمحل شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید محمودیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با تبریک آغاز امامت امام عصر (عج) و همچنین به مناسبت پیروزی‌های جبهه مقاومت، گفت: کل جبهه مقاومت با لبیک گفتن به ندای روحانیت شیعه و گوش به فرمان مقام معظم رهبری، آیت الله سیستانی و سیدحسن نصر الله در کشورهای گوناگون است و آرزوی پیروزی برای تمام جبهه مقاومت از یمن تا لبنان را از خداوند متعال خواستاریم.

دکتر عبدالحمید فرزانه، دبیر هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز هم طی سخنانی هفته بسیج و شکست گروهک داعش و گروهک‌های تکفیری را به همگان تبریک گفت.

گفتنی است نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با محوریت «چشم‌اندازهای پیش روی جبهه مقاومت» برگزار شد.