ویژه بیماران دیابتی صورت گرفت

تولید شیرینی دریایی توسط اعضای هیأت علمی واحد بندرعباس

تصویر مطلب تولید شیرینی دریایی توسط اعضای هیأت علمی واحد بندرعباس
  • دوشنبه 13 آذر 1396
  • 172
رونمایی از محصول  ثبت اختراع شده شیرینی دریایی توسط دو عضو هیات علمی واحد بندرعباس، کام بیماران دیابتی را شیرین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، دلارام نخبه زارع و شاهرخ خانی دو عضو هیات علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز رشد دانشگاه موفق شدند شیرینی جدیدی با طعم و مزه متفاوت ویژه بیماران دیابتی تولید و انبوه سازی کنند.

دلارام نخبه زارع با بیان اینکه این شیرینی از عصاره گیاه استویا و نوعی جلبک دریایی اسپیرولینا که دارای پروتئین بسیار بالایی است، تهیه شده، گفت: استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف می‌شود. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمین‌های شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است.

وی افزود: استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی است که می‌تواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد. این گیاه همیار لاغری است، فشار خون را کاهش می‌دهد، با دیابت و قند خون بالا مقابله می‌کند.

این مخترع با اشاره به خواص محصول خودگفت: پروتئین بین 50 تا 70 درصد این محصول در کنارعناصر غنی آهن، زینک، منیزیم،کلسیم، روی و ویتامین های b1،b2،b6و b12 و به طور کلی تامین کننده پروتیین وانواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن است.

انتهای پیام