همزمان با هفته وحدت؛

افتتاح درمانگاه شبانه روزی دانشگاه آزاد اسلامی بناب

تصویر مطلب افتتاح درمانگاه شبانه روزی دانشگاه آزاد اسلامی بناب
  • دوشنبه 13 آذر 1396
درمانگاه شبانه روزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بناب، ضیاء الله اعزازی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح درمانگاه شبانه روزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با گرامیداشت هفته وحدت گفت: جهان اسلام نیاز مبرم به وحدت دارد؛ هفته وحدت که با ابتکار بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) نام گذاری شده است، فرصت مناسبی برای حفظ وحدت و اتحاد است.

اعزازی ضمن تقدیر از مسئولان واحد دانشگاهی بناب اظهار داشت: جایگاه و شأن ملت شریف ما، بالاتر از اینهاست، اگر شب و روز برای این ملت تلاش کنیم باز کم است و امیدواریم این مرکز درمانی، مایه خیر و برکت برای شهروندان باشد.

دکتر سیدعبدالله حجتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب در ادامه گزارشی از وضعیت این مرکز درمانی ارائه داد و گفت: درمانگاه شبانه روزی، با مساحت هزار مترمربع، شامل 4 اتاق معاینه پزشک عمومی، متخصص زنان زایمان، متخصص داخلی، متخصص کودکان و اتاقهای احیاء، مراقبت ویژه مردان و زنان و ... است.

دکتر حجتی، وجود پارکینگ اختصاصی این درمانگاه را از جمله مزایای این مرکز تخصصی و درمانی برشمرد و افزود: 500 متر از این فضا برای بخش دندانپزشکی اختصاص داده شده است که کارهای ساختمانی و محوطه آن آماده شده و موافقت اولیه احداث درمانگاه دندانپزشکی نیز اخذ شده است.