مدیرکل امور دانشجویی خبر داد

آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۵ آذرماه

تصویر مطلب آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۵ آذرماه
  • دوشنبه 13 آذر 1396
مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۷ از ۲۵ آذرماه آغاز می شود.

دکتر علیرضا صامت مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی با اعلام این خبر گفت: مهلت ثبت نام متقاضیان نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۷ تا ۱۰ دی ماه ادامه دارد.

وی افزود: متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: تنها به درخواست هایی که از طریق سامانه منادا ارسال شود، رسیدگی خواهد شد.

دکتر صامت اظهار داشت: درخواست متقاضیان براساس شیوه نامه نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بررسی خواهد شد.