تحصیل 835 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه  آزاد اسلامی مرودشت

تصویر مطلب تحصیل 835 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه  آزاد اسلامی مرودشت
  • دوشنبه 13 آذر 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت از تحصیل 835 دانشجوی شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مرودشت، دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تکریم دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن تبریک میلاد باسعادت ختم رسل و حضرت امام صادق(ع) و با اشاره به حادثه سال 1332 در دانشگاه تهران که منجر به شهادت سه تن از دانشجویان و زخمی شدن دهها نفر توسط دژخیمان ستم شاهی شد، گفت: خون این شهیدان در این روز نهالی را آبیاری کرد که امروز به درختی تنومند به نام انقلاب اسلامی ایران تبدیل شده است و ثمره این درخت تنومند شما دانشجویان آگاه، پرتوان و فرهیخته ای هستید که در جای جای میهن اسلامی به تحصیل و علم اندوزی و پیشرفت علمی این جامعه فکر می کنید.

رئیس واحد مرودشت در ادامه سخنان خود با بیان اینکه 835 دانشجوی شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند، گفت: ما مفتخریم که میزبان دانشجویان شاهد و ایثارگر در واحد مرودشت هستیم. از این تعداد دانشجو، یکصد و پنجاه نفر جزء دانشجویان برتر هستند و حدود هشتاد نفر هم در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: ما امروز دور هم جمع شده ایم تا قدردان خون شهدا، صبر و بردباری ایثارگران و جانبازان و آزادگان باشیم و به خانواده های آنان اعلام کنیم که ما همچون برادر و خواهر در کنار شماییم.

دکتر راهی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس در سخنانی با نثار درود به ارواح پاک شهیدان و روح بلند و ملکوتی امام راحل، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر و جانبازان و خانواده های معظم شهدای حاضر در این مراسم از دانشجویان خواست تا تلاش را سرلوحه کار خود کنند.

وی تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر در استان فارس را 8247 نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد 4979 نفر در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس مشغول به تحصیل هستند.

دکتر فقیه مدیر کل آموزش و امور فرهنگی بنیاد شهید با تبریک ایام ولادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام صادق(ع)، هفته وحدت و گرامیداشت روز دانشجو، گفت: مناسبت روز دانشجو، روز عید همه اهالی علم و دانش است و آن را مدیون شهدای دانشجو در سال 32 در دانشگاه تهران که نماد مرکز علمی کشور است، می دانیم.

وی علم و ایمان را دو بال راهنما به سمت تعالی که وجود مقدس الهی است خواند و افزود: دانشجویانی که در حقیقت ترکیب مقدسی از علم و ایمان را آفریدند و در پیروی از پیام شهدا قرار گرفتند، امروز جزء افراد موفق علمی کشور هستند.

دکتر فقیه در ادامه سخنان خود به بخشی از رهنمودهای مقام معظم رهبری به جوانان اشاره کرد و گفت: آرمان گرایی که از ویژگی های دانشجوی جوان ماست باید حفظ شود، آرمان جهت ما را نشان می دهد و دانشجوی جوان ما باید به واقعیت ها توجه کند و براساس واقعیت ها نقش آفرینی کند.

در این مراسم از دانشجویان ممتاز شاهد، ایثارگر و اساتید و کارمندان ایثارگر و فعالان بسیج دانشجویی و کانونهای دانشجویی با اهداء لوح تقدیر تجلیل شد.