ضرغامی:

دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد انقلابی است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد انقلابی است
  • دوشنبه 13 آذر 1396
همایش «آزادی، استقلال» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با سخنرانی عزت الله ضرغامی رئیس اسبق سازمان صداوسیما به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، عزت الله ضرغامی رئیس اسبق سازمان صداوسیما در همایش «آزادی، استقلال» که ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را انقلابی خواند و گفت: اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیروهای انقلابی و حزب اللهی بوده و از نظر علمی در سطح بسیار خوبی هستند.

وی افزود: وجود این دانشجویان به عنوان ستاره های این دانشگاه نشان می دهد زمینه های علمی، انقلابی و ارزشی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار بالاست.

ضرغامی، دانشگاه آزاد اسلامی را یک نهاد انقلابی دانست و گفت: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی مانند یک نهاد انقلابی همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی تصویب شد و قرار بود و هست که کاستی های دانشگاه های دولتی با وجود دانشگاه آزاد اسلامی در همه زمینه ها ترمیم و اصلاح شود.

رئیس اسبق سازمان صدا و سیما، تحول در دانشگاه آزاد اسلامی را با اهمیت عنوان کرد و خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجویان عزیز بهترین فرصت را دارید که بتوانید با تعامل مثبتی که با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برقرار می کنید، قدم های جدی تری برای رسیدن این دانشگاه به اهداف اصلی و انقلابی خود بردارید.

ضرغامی، پیام 16 آذر را مبارزه با آمریکا دانست و گفت: توقع این است که دانشجویان عدالت خواه که وابستگی حزبی، سیاسی و مالی ندارند، در همه زمینه ها پیشگام باشند و آنطور که به مصلحت کشور و اقتدار نظام اسلامی است، حرف بزنند و در صحنه حضور داشته باشند.