در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی

سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی با عنوان «یادواره شهید حججی» آغاز به کار کرد

تصویر مطلب سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی با عنوان «یادواره شهید حججی» آغاز به کار کرد
  • سه شنبه 14 آذر 1396
مراسم گرامیداشت روز دانشجو، میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و افتتاحیه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی واحد علوم و تحقیقات با عنوان «یادواره شهید حججی» با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان و کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حجت اله ذاکر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت های روز دانشجو و میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: روز دانشجو روزی است که دانشجویان آگاه و بیدار برای اعتراض به برقراری روابط مجدد با بریتانیا و دیدار شاه ایران با نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا، به خیابان ها آمده و اعتراض خود را نشان دادند. این روز را به شما دانشجویانی که همواره در برابر زیاده خواهی ها و استعمارگری های دشمنان انقلابایستادگی می کنید،تبریک گفته و یاد و خاطره شهدای 16 آذر را گرامی می دارم.

دکتر محمد قهدریجانی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات نیز در این همایش ضمن تبریک روز دانشجو، میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و هفته وحدت گفت: یاد خاطره شهدای دانشجوی سال 1332، شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم و همه از جان گذشتگان راه اقتدار و عظمت ایران را ارج نهاده و از مسیر روشن آنها پیروی کنیم .

وی افزود: افتتاحیه سومین المپیاد ورزشی بین رشته ای در واحد علوم و تحقیقات، خود یادآور تأکید مقام معظم رهبری بر تحصیل، تذهیب و ورزش به جوانان و دانشجویان است.

دکتر قهدریجانی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات یکی از برترین واحدها و مراکز آموزشی است، ادامه داد: معاونت فرهنگی و دانشجویی همواره پذیرای دانشجویان برای مشارکت در زمینه های ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، نشریات، تشکل ها و ... است.

دکتر رضا سارنگ مدیرکل اداره تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم گفت: ورزش را نمی توان دستوری پیش برد بلکه راه پیشرفت در ورزش، همکاری و مشارکت خود ورزشکاران است. نحوه برگزاری المپیاد ورزشی در واحد علوم و تحقیقات به صورتی است که نه تنها سلامت جسمی و روحی را در بر می گیرید، بلکه در بعد فرهنگ و اخلاق نیز دستاوردهای مثبتی دارد.

دکتر سارنگ با بیان اینکه این دوره از المپیاد فرهنگی و ورزشی بین رشته ای واحد علوم و تحقیقات را مزین به نام و یاد شهید حججی کرده ایم، افزود: در این دوره برای 50 رشته شرایط برگزاری را ایجاد کرده ایم که تاکنون با توجه به ثبت نام ها حدود 43 رشته قابلیت برگزاری دارد.

گفتنی است این دوره المپیاد فرهنگی ورزشی سه هفته به طول خواهد انجامید.