در پی وقوع زلزله در استان بوشهر

کلاس های مراکز آموزشی کنگان و دیّر امروز تعطیل شد

تصویر مطلب کلاس های مراکز آموزشی کنگان و دیّر امروز تعطیل شد
  • سه شنبه 14 آذر 1396
در پی وقوع زلزله 4.9 ریشتری امروز پیش از ظهر در استان بوشهر، تمامی کلاس های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز کنگان و دیّر امروز تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالعزیز بحرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندر دّیر استان بوشهر گفت: خوشبختانه زلزله امروز خسارات جانی و مالی در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به همراه نداشته و تمامی دانشجویان در سلامت کامل به سر می برند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال وقوع پس لرزه های احتمالی و به منظور آرامش خاطر دانشجویان و خانواده ها، تمامی کلاس های آموزشی و بخش های اداری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دّیر امروز تعطیل است.

به گفته احسان پاکدامن رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کنگان، تمامی کلاسهای این مرکز آموزشی نیز بعدازظهر امروز تعطیل شده است.

گفتنی است پیش از ظهر امروز (سه شنبه) زلزله ای به بزرگی 4.9 ریشتر استان بوشهر - حوالی بنک را لرزاند.