نصیرزاده خبر داد

جذب دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر در هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب جذب دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر در هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 14 آذر 1396
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تمهیداتی برای جذب نخبگان علمی در مجموعه هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهیا شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر حسین نصیرزاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مناسبت روز دانشجو، با اشاره به تعداد بالای دانشجویان شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: واحد کرج مجموعه‌ای فعال و پاسخگوست و با رویکردی ویژه به خدمت‌رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر می پردازد.

وی با تاکید بر ارزش والای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، به منویات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: به فرموده ایشان، پرچم علم باید به دست یادگاران شهدا و خانواده های ایثارگر باشد و لذا دانشجویان شاهد و ایثارگر باید پرچم داران تفکر و مروّج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه باشند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه آماری از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر در واحد کرج، از وضعیت موجود اعلام رضایت کرد و ادامه داد: تمهیداتی برای جذب این نخبگان علمی در مجموعه هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهیا شده است.

دکتر نصیر زاده در ادامه با برشمردن برخی فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر، کانون های ایثار و شهادت را محل تمرکز و همگرایی این فعالیت ها عنوان کرد و خاطرنشان کرد: همین فعالیت ها موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تفکر بسیجی در دانشگاه است و تاکنون 60 شهید مدافع حرم از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور با همین تفکر و فرهنگ، جان خود را در طبق اخلاص گذاشته اند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با تاکید کرد بر اینکه پس از جنگ تحمیلی، این شهدای مدافع حرم بودند که باب شهادت را باز نگه داشتند، گفت: استمرار و پایداری در این راه به دست دانشجویانی است که با توان علمی و حضور در جبهه های مختلف علمی، فرهنگی، دفاعی و... پیروزی اسلام را محقق می کنند.

انتهای پیام /