فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ:

عشق و علاقه جوانان ما به دین و کشورشان در دنیا نظیر ندارد

تصویر مطلب عشق و علاقه جوانان ما به دین و کشورشان در دنیا نظیر ندارد
  • سه شنبه 14 آذر 1396
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ گفت: آنچه سیدمصطفی موسوی و دیگر شهدای مدافع حرم را برای ما ارزشمند می کند، سبک زندگی آنهاست که سرشار از ایمان، ایثار، مقاومت، تلاش و اخلاق است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سردار سرتیپ محمدرضا یزدی در مراسم رونمایی از سردیس جوان‌ترین شهید مدافع حرم با تبریک پیروزی های اخیر رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت، گفت: امروز گردهم آمده‌ایم تا در بزرگداشت روز دانشجو، از سردیس شهید دانشجو سیدمصطفی موسوی رونمایی کنیم.

فرمانده سپاه پاسداران حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه شهادت برای آحاد ملت ما افتخار بزرگی است و ارزش والایی دارد، گفت: آنچه سیدمصطفی موسوی و دیگر شهدای مدافع حرم را برای ما ارزشمند می کند، سبک زندگی آنهاست که سرشار از ایمان، ایثار، مقاومت، تلاش و اخلاق است.

وی افزود: اخلاق شهیدان ما ارزش بسیار والایی دارد و آنچه امروز بدان افتخار می کنیم، امثال شهید موسوی ها هستند که میان ما زندگی می کنند.

فرمانده سپاه پاسداران حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه شهادت ارزش زندگی امثال شهید موسوی را دوچندان کرده است، گفت: ما باید در مسیر این شهیدان حرکت کنیم. بنده در سفرهای کاری که به کشورهای مختلف داشته ام، زمانی که بر مزار رزمندگان آنها می رفتیم و شاخه گلی اهدا می کردیم، از آنها می پرسیدم که این رزمندگان شما چه ویژگی هایی داشته اند و آنها می گفتند ویژگی بارز آنها کشته شدن در راه وطن است و به دنبال ویژگی دیگری نبودند.

وی افزود: وقتی از آنها پرسیدم آیا آرزو می کنید فرزندانتان هم مانند رزمندگان شما زندگی کنند، متوجه منظور ما نمی شدند و فکر می کردند منظورمان این است که آنها هم کشته شوند. بنده گفتم ما در کشورمان کسانی داریم که در راه وطن به شهادت رسیده‌اند و مردم ما آرزو می کنند همچون این شهدا زندگی کنند.

سردار یزدی با تاکید بر اینکه زندگی به سبک شهیدان است که می تواند کشور را از مراحل خطرناک عبور دهد، گفت: جوانان ما اگر امروز به شیوه شهدا زندگی می کنند، به دلیل درس هایی است که از شهدا گرفته‌اند و این شیوه است که آینده کشور را تضمین می کند.

فرمانده سپاه پاسداران حضرت محمد رسول الله (ص) یادآور شد: قطعاً دشمن از موشک هایی که شهید تهرانی‌مقدم برای ما به ارمغان گذاشته است، می ترسد اما آنچه بیشتر از این موشک ها در دل دشمن خوف ایجاد می کند، دیدگاه و تفکر بسیجی است به طوری که دشمن وقتی در خلیج‌فارس در قایق های بسیار مجهز در مقابل قایق های کوچک و سلاح های اندک رزمندگان ما قرار می گیرد، سلاح به زمین می گذارد و تسلیم می شود.

وی افزود: هیچ جای دنیا این عشق و علاقه ای که جوانان ما به دین و کشورشان دارند، وجود ندارد و اگر در جبهه مقاومت به پیروزی می رسیم، به دلیل همین نوع تفکر است.

فرمانده سپاه پاسداران حضرت محمد رسول الله (ص) اظهار داشت: امروز رزمندگان اسلام کاری کرده اند که دشمنان مأیوس و ناامید شوند و به زودی خبرهای خوبی از یمن به گوش خواهد رسید و متوجه خواهیم شد که چه نقشه هایی داشته اند و چه فتنه هایی می خواستند در منطقه به راه بیاندازند.

سردار یزدی تاکید کرد: اکنون در مسیری حرکت می کنیم که در این راه زمینه ظهور مهیا می شود همانطور که 20 میلیون نفر از نجف به کربلا پیاده می روند و مردم برای به حرکت افتادن این سیل خروشان، هرچه دارند، نثار می کنند.

یکدلی و همراهی مردم در مواقع بحران افتخارآفرین است

وی با اشاره به زلزله اخیر در کرمانشاه گفت: زمانی که زلزله ای در کشور اتفاق می افتد؛ همه مردم به میدان می آیند و این افتخاری است که در مواقع بحران مردم یکدل و همراه می شوند.

فرمانده سپاه پاسداران حضرت محمد رسول الله (ص) تصریح کرد: دشمنان ما می خواهند بین ما اختلاف ایجاد کنند تا به مطامع و اهداف خود برسند. دشمنان می خواهند غیرت را از جوانان ما بگیرند و اگر ما با تفکر شهیدانی همچون سیدمصطفی موسوی حرکت کنیم، آینده کشور روشن خواهد بود.

وی در خاتمه گفت: دشمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ما اجازه نداد که کشورمان را بسازیم و ما را درگیر تفرقه افکنی، جنگ و فتنه کرد اما ما با تعامل و همکاری و به دور از اختلافات، می توانیم به امثال شهیدموسوی اقتدا کنیم و از خود بگذریم و با طی کردن مسیر رشد و توسعه ، جوانان به ایرانی و مسلمان بودنشان افتخار کنند.

انتهای پیام /