مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد

آغاز ثبت نام نقل و انتقال از ۲۵ آذرماه/ نتایج اوایل بهمن‌ماه اعلام می شود

تصویر مطلب آغاز ثبت نام نقل و انتقال از ۲۵ آذرماه/ نتایج اوایل بهمن‌ماه اعلام می شود
  • یکشنبه 19 آذر 1396
دکتر علیرضا صامت از اعلام نهایی نتایج نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی قبل از آغاز ترم بهمن و در تاریخ 7 بهمن‌ماه خبر داد.

دکتر صامت در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم تا تاریخ 10 دی ماه است، گفت: با برنامه ریزی‌های صورت‌گرفته، تدبیری اندیشیده شده تا نتیجه درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان، قبل از آغاز ترم بهمن و در تاریخ 7 بهمن‌ماه اعلام شود.

وی افزود: دانشجویان می توانند برای پیگیری نتیجه درخواست‌های خود درخصوص نقل و انتقال و میهمانی به سامانه منادا به آدرس www.monada.iau.ir مراجعه کنند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی، از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است.

گفتنی است؛ ثبت نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۷ از ۲۵ آذرماه آغاز می شود.

انتهای پیام /