برگزاری "جشن امضای کتاب دانشجویی" در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

تصویر مطلب برگزاری "جشن امضای کتاب دانشجویی" در دانشگاه آزاد اسلامی اراک
  • سه شنبه 21 آذر 1396
مراسم تجلیل و تکریم از مؤلفان دانشجویی با عنوان "جشن امضای کتاب دانشجویی" در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، مراسم تجلیل و تکریم از مؤلفان دانشجویی با عنوان "جشن امضای کتاب دانشجویی" با معرفی آثار ادبی شاعران و نویسندگان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور دانشجویان و استادان در واحد اراک برگزار شد.

پیمان عین القضاتی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در این مراسم با بیان اینکه جامعه ای توسعه پیدا می کند که اهل فکر و قلم بیشتر دیده شوند و مورد تکریم قرار گیرند، گفت: در جامعه امروز اگر قرار است دانشگاه تمدن ساز داشته باشیم به توصیه مقام معظم رهبری باید اساتید و دانشجویان همگام با هم در آفرینش های ادبی، هنری و فرهنگی گام بردارند، اما شرایط هم باید برای آنها فراهم باشد.

عین القضاتی با بیان اینکه اهل علم، دقت و فکر معمولا غریب وگمنام هستند، افزود: افراد پیشرو در جامعه معمولاً در مظلومیت و در گوشه عزلت پرورش می یابند، اما اثرات آنها جاودانه است و هزاران سال خود را به نمایش می گذارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به خود می بالد که دانشجویانی دارد که در دوران دانشجویی خود تألیف می کنند، افزود: یکی از کارکردها و ما حصل نظام آموزشی ما درکشور این است که بتواند به دامنه علم بیا فزاید، یعنی تولیدات علمی داشته باشد.

وی اضافه کرد: دانشجویانی که اهل تألیف هستند به عنوان خالق اثر و کسی که می تواند قلم فرسایی کند و خود را به نمایش بگذارد و این مهم برای جامعه دانشگاهی مایه فخر و مباهات است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزاری این مراسم را سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی دانست و گفت: اعتقاد داریم هر چه بیشتر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم، آینده بهتری در پیش رو خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی را با رویکرد سرمایه اجتماعی باید دنبال کنیم، افزود: باید قدردان کسانی باشیم که در عرصه فرهنگ و هنر تولیداتی عرضه می کنند.

در ادامه این مراسم نویسندگان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در سخنانی ضمن قدردانی ازهمکاری این واحد دانشگاهی در دوران تالیف به معرفی آثار خود پرداختند و در پایان مراسم از دانشجویان صاحب آثار و تالیفات تقدیر شد.

انتهای پیام /