غرفه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان برتر شد

تصویر مطلب غرفه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان برتر شد
  • چهارشنبه 22 آذر 1396
در هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی غرفه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به عنوان غرفه برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، آیین اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی با حضور استاندار خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و روسای دانشگاهها و مدیران کل استان برگزار شد که در این مراسم از برترین های بخشهای مختلف تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم غرفه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بدلیل تنها غرفه محصول محور به عنوان غرفه برتر شناخته شد و در همین رابطه از دکتر خیر خواه معاونت پژوهش وفناوری واحد مشهد تقدیر شد.

در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان رضوی پژوهشکده محیط های خشک دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز به عنوان پژوهشکده برتر استانی شناخته و معرفی شد و مورد تجلیل مسئولین قرار گرفت.

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با ارایه ۴۷ محصول و دستاورد که ۲۹ محصول مربوط به واحدها و هسته های فناور حاضر در مرکز رشد دانشگاه بود، در هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی حضوری فعال داشت.

انتهای پیام