مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد تمدید شد

تصویر مطلب مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد تمدید شد
  • چهارشنبه 22 آذر 1396
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 97 تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذرماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین توکلی اظهار کرد: به منظور فراهم آوردن شرایط لازم برای آن دسته از داوطلبان شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته ۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۶ گروه آموزشی و ۱۴۰ کد رشته امتحانی و همچنین بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور که نتوانستند در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت نام اقدام کنند،‌ این مهلت تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذر تمدید شد.

وی افزود: داوطلبان در این مهلت تعیین شده می‌توانند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، آزمون فوق در روزهای پنجشنبه 6 اردیبهشت 97 و جمعه 7 اردیبهشت ۹۷ در حوزه‌های امتحانی مربوطه برگزار می‌شود.

کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و برگه راهنمای مربوطه از روز دوشنبه 3 اردیبهشت 97 بر روی سایت سازمان سنجش و آموزش کشور قرار می‌گیرد و داوطلبان تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۹۷ فرصت دارند پرینت کارت خود را دریافت کنند.