دکتر نصیرزاده:

داعش با تفکر و مدیریت بسیجی ریشه کن شد

تصویر مطلب داعش با تفکر و مدیریت بسیجی ریشه کن شد
  • چهارشنبه 22 آذر 1396
کارگاه یک روزه بصیرت افزایی دینی و سیاسی ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران شمال، دکتر حسین نصیرزاده مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در این کارگاه طی سخنانی به تبیین بصیرت سیاسی در دو مقوله مسایل سیاسی روز داخل کشور و مسایل سیاسی بین الملل پرداخت و با اشاره به روند تاریخی شکل گیری انقلاب اسلامی ایران، گفت: امام خمینی (ره) با طرح شعار" نه شرقی نه غربی ، جمهوری اسلامی" موجب قطع ایادی استکبار از میهن اسلامی شد و این اقدام باعث شد تا از یک سو شیطان بزرگ به مقابله مستقیم با انقلاب بپردازد و از سوی دیگر دولت وقت شوروی با تقویت عناصر حزب توده مانع پیشرفت انقلاب اسلامی شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با هوشیاری امام و اهتمام مسئولان نظام، توطئه های دشمن نقش برآب شد، اظهارداشت: تحمیل 8 سال جنگ نابرابر توسط دشمن بیرونی رویکرد بعدی دشمن برای مهار انقلاب اسلامی بود که با رهبری امام خمینی (ره) و ایثار ملت همیشه در صحنه و انقلابی ایران ماشین جنگی صدام زمین گیر شد.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: جنگ تحمیلی برکات و آثار فراوانی برای کشور داشت به طوری که امام راحل و مقام معظم رهبری از آن به عنوان "گنج " یاد می کنند و این پشتوانه معنوی جنگ باعث شد تا ما ثمرات معنوی آن را در سالهای اخیر بیشتر مشاهده کنیم.

وی ادامه داد: اقرار صریح سران آمریکا به تشکیل گروه تروریستی داعش و فعالیت های آنها در سوریه و عراق توطئه جدیدی بود که در نهایت قرار شده بود به ایران ختم شود و هدف از آن تشکیل اسرائیل دوم در خارمیانه بود که با تفکر بسیجی و مدیریت بسیجی، داعش در منطقه ریشه کن شد.

این مقام مسئول در ادامه با ادای احترام به ساحت کلیه شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم و شهدای سربازان گمنام امام زمان (عج) افزود: فقط تفکر بسیجی توانست دو کشور سوریه و عراق را از نابودی نجات دهد.

انتهای پیام /