در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب پنلLED فوق کم مصرف طراحی و ساخته شد/ کاهش 4 برابری مصرف انرژی با پنل طراحی شده توسط محقق ایرانی
  • شنبه 25 آذر 1396
پنل LED فوق کم مصرف (بدون ترانس) که توسط علیرضا بیرامی پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و ساخته شده است، همزمان با هفته پژوهش و فناوری رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، علیرضا بیرامی محقق دانشکده مهندسی مکانیک واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با این پنل LED گفت: بر خلاف پنل‌های موجود در بازار که به واسطه ترانس و یا درایو کار می‌کنند، پنل ال ای دی فوق کم مصرف طراحی شده، بدون هیچ واسطه‌ای می‌تواند مورد استفاده قرار گرفته و به انرژی برق متصل شود.

وی با بیان اینکه با حذف ترانس موفق به افزایش کارایی و طول عمر پنل‌ها و در عین حال کاهش قیمت آن‌ها شده‌ایم، ادامه داد: کاهش مصرف انرژی به میزان 4 برابر، دستیابی به راندمان 200 لومن بر وات، کاهش هزینه‌ها و قطع واردات و طول عمری بالغ بر 40 هزار ساعت از جمله دستاوردهای اجرای این ایده بوده است.

بیرامی از تجاری‌سازی این محصول از طریق بازاریابی مستقیم با بخش صنعت خبر داد و افزود: به دلیل عدم اعتماد بخش صنعت، در ابتدا تجاری‌سازی این محصول کمی سخت بود اما با آزمون و خطای بخش صنعت و تایید محصول از سوی آن‌ها، تجاری‌سازی این پنل‌ها محقق شد.

به گفته این محقق واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، پنل‌های LED برای روشنایی سالن‌های همایش، فروشگاه‌ها، مراکز تجاری، اکثر فضاهای دارای سقف کاذب و ... کاربرد دارند.

انتهای پیام /