چهره ماندگار علم مدیریت در ایران:

تنها راه برون رفت از مشکلات، تحول در سیستم پژوهشی کشور است

تصویر مطلب تنها راه برون رفت از مشکلات، تحول در سیستم پژوهشی کشور است
  • شنبه 25 آذر 1396
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد فیروزکوه، با حضور پروفسور سید مهدی الوانی چهره ماندگار علم مدیریت درایران، دکتر پرچ شهردار شهرفیروزکوه و جمع کثیری از اساتید، دانشجویان و مسئولین دانشگاهی و سیاسی شهرستان فیروزکوه مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر این واحد دانشگاهی در سالن شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزار شد .

دکتر حبیب اسفندیار معاون پژوهش و فن آوری واحد فیروزکوه درخصوص چگونگی انتخاب پژوهشگران برتر و فعال گفت: از بین 160 استاد دانشگاهی این واحد، 35 استاد دارای پژوهش های ارزنده بوده اند که از بین این افراد در گروه فنی و مهندسی و علوم پایه و گروه علوم انسانی مجموعا 4 استاد به عنوان پژوهشگر برتر و 2 استاد به عنوان پژوهشگر فعال انتخاب شده اند.

دکتر اسفندیار ادامه داد: شاخص های متنوعی برای این انتخابها وجود دارد که هریک دارای امتیاز مشخصی است که افراد انتخاب شده در حقیقت بالاترین این امتیازات را کسب کرده اند .

در این همایش نیز پروفسور الوانی چهره ماندگار علم مدیریت در ایران خاطر نشان کرد: متاسفانه در پژوهش های انجام شده جزئی نگری و استفاده از روش های آماری موجب شده است که نتایج تحلیل های انجام شده با آنچه که در جامعه حقیقی وجود دارد، تفاوت فاحش داشته باشد .

چهره ماندگار علم مدیریت در ایران تنها راه برون رفت از وضعیت موجود و مشکلات را تحول در سیستم پژوهشی کشور دانست و افزود: در تحقیقات جدید باید به جای استفاده از مدلهای ساده شده که معمولاً بسیاری از متغییرهای حقیقی را حذف کرده اند، در یک سیستم واقعی به بررسی مسائل و مشکلات بپردازیم.

در پایان این همایش از اساتید برتر و فعال پژوهشی به شرح زیر تجلیل به عمل آمد :

اساتید برتر :

دکتر محمد محمودزاده دانشیار اقتصاد از گروه علوم انسانی، دکتر پروانه سلاطین استادیار اقتصاد از گروه علوم انسانی، دکتر مهدی ایزدی استادیار مهندسی برق از گروه فنی و مهندسی، دکتر شکرالله زیاری استادیار رشته ریاضی از گروه علوم پایه

اساتید فعال :

دکتر محمد نظامی استادیار رشته هوافضا ازگروه فنی و مهندسی و دکتر نیلوفر ایمان خان استادیارمدیریت بازرگانی از گروه علوم انسانی

در این مراسم از ایوب باطبی به دلیل پژوهش درخصوص زبان و ادبیات بومی و ضرب المثل های فیروزکوهی تقدیر به عمل آمد که وی پژوهش را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه هدیه کرد .

همچنین در پایان از حسین نیکوکار و مسعود صوراسرافیل دوپرسنل خدوم واحد فیروزکوه به دلیل طراحی نرم افزار فروش کتاب تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام /