رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت:

مدیران روابط عمومی ها در صف مقدم ارتباط بین دانشگاه و جامعه هستند

تصویر مطلب مدیران روابط عمومی ها در صف مقدم ارتباط بین دانشگاه و جامعه هستند
  • شنبه 25 آذر 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت گفت:  مدیران روابط عمومی ها پرچمدار و در صف مقدم روابط بین دانشگاه و جامعه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مرودشت، دکتر سیدابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با حضور در چهارمین نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: شما مدیران و مسئولان روابط عمومی، پرچمدار و در صف مقدم روابط بین دانشگاه و جامعه هستید که اگر تلاش و همت شما نبود، شاید این دانشگاه نمی توانست امروز به عنوان نگین درخشانی در صدر آموزش عالی کشور ایران قرار بگیرد.
وی افزود: امروز مسئولان روابط عمومی ها مسئولیت سنگین تری نسبت به گذشته در معرفی امکانات، پتانسیل ها و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی دارند و می طلبد که مسئولان روابط عمومی در بیان کردن وشفاف سازی دستاوردهای دانشگاه و تنویر افکار عمومی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز که به نمایندگی از سوی دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این جلسه حضور داشت، با تشکر از میزبانی شایسته واحد مرودشت، جایگاه، اهمیت و نقش روابط عمومی ها را در سازمانها و موسسات موثر دانست و طی سخنانی گفت: موفقیت، توسعه و تحول هر سازمان و موسسه ای بی شک متاثر از نقش روابط عمومی هاست.
دکتر محمد علی اخگر، لازمه رسیدن به هدف دانشگاه آزاد اسلامی که همان تربیت جوانان و دانشجویان همتراز با آرمانهای انقلاب اسلامی است را همدلی و موفقیت و تلاش همه بخش های دانشگاه به ویژه روابط عمومی ها دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ثمره انقلاب اسلامی، با تدبیر رهبر معظم انقلاب و سکانداری این نهاد آموزشی و تربیتی توسط دکتر ولایتی به عنوان شخصیتی فرهیخته و دانشمند، با تمام وجود و تلاش خود و بیش از هر زمان دیگری به دنبال رسیدن به این هدف مقدس است.
در این نشست مدیران و مسئولان روابط عمومی های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پیرامون تقویت عملکرد و نقش روابط عمومی در واحد های دانشگاهی پرداختند .
لازم به ذکر است در این جلسه از مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان به خاطر کسب بیشترین آراء و انتخاب وی به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی شهرستان سپیدان، با اهدای لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام /