معاون آموزشی دانشگاه خبر داد

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای حذف کنکور در ۹5درصد رشته ها

تصویر مطلب آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای حذف کنکور در ۹5درصد رشته ها
  • یکشنبه 26 آذر 1396
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشگاه آمادگی دارد تا در مقطع کارشناسی برای ۹۵ درصد رشته های خود پذیرش دانشجو بدون کنکور داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مهر، دکتر علیرضا رهایی گفت: دانشگاه آزاد هیچ محدودیتی در موضوع پذیرش دانشجو بدون کنکور ندارد.

وی افزود: باتوجه به آمادگی دانشگاه، ۹۵ درصد رشته های مقطع کارشناسی این دانشگاه مشمول حذف آزمون می شوند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: حدود ۵ درصد رشته های کارشناسی این دانشگاه که با تقاضای زیاد مواجه است و بیشتر آنها در حوزه رشته های تجربی و پزشکی است درحال حاضر نمی توانند مشمول حذف کنکور شوند.

رهایی اظهار داشت: اکنون به دلیل تقاضای زیاد برای رشته های تجربی و پزشکی موضوح حذف کنکور برای این رشته در دانشگاه ها مطرح نیست.

وی گفت: موضوع حذف کنکور برای برخی از رشته های مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه نیز مطرح شده اما هنوز تصمیم خاصی برای این موضوع گرفته نشده است.