تصویر مطلب افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مسابقات شمشیربازی
  • سه شنبه 28 آذر 1396
دو دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات شمشیربازی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فریده شجاعی رئیس تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از کسب عنوان نایب قهرمانی سروناز مرتضوی دانشجوی رشته سلولی مولکولی و سنا اکرمی دانشجوی رشته پزشکی و در مسابقات کشوری رشته ورزشی شمشیر بازی در آذرماه سال جاری خبر داد .

دکتر شجاعی با بیان اینکه مسابقات کشوری رشته ورزشی شمشیر بازی در بخش خواهران در سه بخش اسلحه فلوره، اپه و سابر و در سطح تیم های منتخب واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سالن شهید شیرودی برگزار شد، گفت :سنا اکرمی دانشجوی رشته پزشکی و سروناز مرتضوی دانشجوی رشته سلولی مولکولی به صورت انفرادی در بخش اسلحه اپه و فلوره شرکت کردند و سروناز مرتضوی در این سری از مسابقات موفق به کسب مقام نایب قهرمانی فلوره شد.

وی درباره اهمیت و ارزش کسب این عنوان قهرمانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برخلاف بسیاری از واحدهای دانشگاهی دارای رشته تربیت بدنی بصورت رشته تحصیلی مستقل نیست و از این جهت افتخار آفرینی دانشجویان در این قبیل مسابقات کشوری و در مجامع ورزشی قابل تحسین است .

مریم زینال پور کارشناس ارشد فیزیولو‍‍ژی ورزشی و سرپرست تیم ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز با بیان اینکه سروناز مرتضوی دانشجوی رشته سلولی مولکولی یکی از ورزشکاران تیم ملی جمهوری اسلامی ایران است، گفت: شمشیربازی یکی از پنج رشته ورزشی است که در همه دوره‌های بازیهای المپیک برگزار شده‌ است. مسابقات این رشته در سه بخش فلوره، اپه و سابر برگزار می‌شود که از نظر نوع شمشیر مورد استفاده و قوانین بازی با یکدیگر تفاوت دارند.

انتهای پیام