مشارکت ۱۵۰۰ دانشجو در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب مشارکت ۱۵۰۰ دانشجو در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی واحد علوم و تحقیقات
  • چهارشنبه 29 آذر 1396
سومین المپیاد فرهنگی ورزشی بین رشته‌های دانشگاهی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت  یک هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۴۷ رشته ورزشی در محل مجموعه ورزشی این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دکتر رضا سارنگ، مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: این المپیاد طی سه هفته در قالب ۱۲۱ تیم دانشجویی برای رشته‌های گروهی فوتسال هندبال، بسکتبال، والیبال و فوتبال دستی و شرکت ۴۱۷ دانشجو برای رشته‌های انفرادی شامل بدمینتون، تکواندو، کاراته، تنیس روی میز، کشتی، جودو، شنا، شطرنج و... در حال برگزاری است.

وی در اعلام پر استقبال‌ترین رشته‌های گروهی در این دوره مسابقات دانشجویی واحد علوم و تحقیقات به ترتیب به رشته‌های فوتسال، بسکتبال و والیبال اشاره کرد و افزود: پر استقبال‌ترین رشته‌های انفرادی نیز به ترتیب شامل شنا، تنیس روی میز و کاراته می‌شود.

سارنگ در تشریح ترکیب جنسیتی دانشجویان شرکت‌کننده در مسابقات ورزشی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از مجموع ۱۰۸۰ دانشجوی شرکت‌کننده در رشته‌های گروهی، ۸۲۲ نفر از دانشجویان پسر و ۲۵۸ نفر از بانوان دانشجو شرکت کردند. در رشته‌های انفرادی نیز ۲۴۸ دانشجوی پسر و ۱۶۹ نفر از بانوان دانشجو مشارکت داشتند.

وی در بخشی از سخنانش گفت: با توجه به اینکه دوره برگزاری المپیاد سه هفته به طول می‌انجامد، در ایام برگزاری مسابقه‌ها یک سری از برنامه‌های تمرینی که با حضور فراگیر اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد در مجتمع ورزشی فتح و به طور مستمر برگزار می‌شد، به طور موقت لغو شده است و پس از پایان مسابقات مجدد این برنامه‌های تمرینی آغاز خواهد شد.

مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی بین رشته‌های دانشگاهی این واحد دانشگاهی با عنوان «یادواره شهید محسن حججی» در حال برگزاری است، اظهار داشت: اختتامیه این مسابقات تا ششم دی ماه ۹۶ با حضور خانواده شهید حججی برگزار می‌شود.

انتهای پیام /