افزایش 180 درصدی کشت محصولات کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار

تصویر مطلب افزایش 180 درصدی کشت محصولات کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار
  • چهارشنبه 29 آذر 1396
مدیر امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار از افزایش 180 درصدی کشت محصولات کشاورزی در واحد گرمسار در سال زراعی جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد گرمسار، مهندس رستم زندی با اعلام این خبر گفت: کاشت پاییزه جو، گندم و یونجه در 70 هزار مترمربع از مزارع آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در راستای تحقق درآمدهای غیرشهریه‌ای آغاز شده است.

مدیر امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با بیان اینکه پیگیر تحقق سیاست‌های دانشگاه در افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای هستیم، گفت: سال گذشته حدود 25 هزار متر مربع از مزارع دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار زیر کشت جو رفته بود که این میزان امسال به 70 هزار متر مربع افزایش یافته و 30 هزار متر مربع زیر کشت گندم، 20 هزار متر مربع زیر کشت جو و 20 هزار متر مربع از مزارع در سال جاری زراعی زیر کشت یونجه رفته است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود از هر هکتار بیش از چهار تن گندم و جو و بیش از 10 تن یونجه برداشت شود که این میزان محصول به منظور تامین خوراک مورد نیاز دام‌های موجود در دانشکده دامپزشکی و تامین آرد مورد نیاز دانشگاه و مازاد آن در چارچوب مقررات به فروش خواهد رسید.

زندی گفت: با کشت جو، گندم و یونجه علاوه بر تامین خوراک مورد نیاز دانشکده دامپزشکی، کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی را خواهیم داشت و با اصلاح خاک و استفاده از روش‌های نوین و به صورت ارگانیک پیش بینی می‌شود میزان برداشت در سنوات آینده افزایش یابد.

مدیر امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت: در راستای کاهش وابستگی مالی به شهریه و طرح‌های درآمدزایی و اقتصادی علاوه بر کشت جو، گندم و یونجه، کشت پائیزه خیار درختی به روش گلخانه ای نیز هفته آینده در بیش از ۲ هزار متر مربع از مزارع کشاورزی واحد گرمسار آغاز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مزارع آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با استفاده از پتانسیل‌ها، امکانات و نیروی انسانی موجود فعالیت می‌کند و سعی شده بدون استفاده از سموم شیمیایی و با روش‌های جدید و سنتی دفع آفات، کنترل‌های لازم صورت گیرد.