در اولین جشنواره دستاوردهای علمی در ورزش‌های پارالمپیک به دست آمد

تصویر مطلب کسب عناوین «ایده برتر» و «مقاله برگزیده» توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان
  • چهارشنبه 29 آذر 1396
جشنواره دستاوردهای علمی در ورزش‌های پارالمپیکی توسط آکادمی ملی پارالمپیک ایران و به مناسبت روز جهانی معلول در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در بخش مقاله برگزیده این جشنواره، مقاله دکتر رخساره بادامی عضو هیات‌علمی و حمیده سبزعلی‌زاده دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با عنوان «رابطه عملکرد خانواده با استحکام ذهنی در ورزشکاران پارالمپیکی» به عنوان مقاله برگزیده انتخاب و ارائه شد.
در بخش ایده برتر نیز «طراحی، ساخت و تولید دیسک‌های ورزشی یک کیلو، یک کیلو و نیم و دو کیلوگرمی» توسط علیرضا مختاری همامی دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) و قهرمان جهان و پارالمپیک انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است علیرضا مختاری همامی که از سال 2014 تاکنون نفر اول رنکینگ جهانی در پرتاب دیسک معلولان دنیاست، در رشته تربیت‌بدنی مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) مشغول تحصیل است. وی در آخرین حضور خود در میادین ورزشی، در مسابقات جهانی دوومیدانی معلولان 2017 لندن به عنوان پرتابگر وزنه در کلاس اف 53 با پرتاب 8متر و 35 سانتی متر افزون بر شکستن رکورد آسیا، مدال طلای این رقابت ها را از آن خود کرد.