کسب مقام سوم رساله برتر دکتری توسط عضو هیات علمی واحد گرمسار

تصویر مطلب کسب مقام سوم رساله برتر دکتری توسط عضو هیات علمی واحد گرمسار
  • شنبه 2 دی 1396
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، مقام سوم مسابقات رساله های برتر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد گرمسار، دکتر ستار صالحی عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، از کسب مقام سوم رساله برتر دکتری در مسابقات رساله های برتر در همایش ملی مدیریت مصرف و هدررفت آب خبر داد.

صالحی گفت: پایان نامه «توسعه مدل تصمیم گیری چند معیاره طرح های بازسازی شبکه های توزیع آب» در این همایش مقام سوم عنوان رساله برتر را از آن خود کند.

صالحی با بیان اینکه اولین همایش ملی مدیریت مصرف و تلفات آب توسط انجمن آب و فاضلاب ایران و با مشارکت دانشگاه شهید بهشتی و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار شد، افزود: در این همایش علاوه بر مقالات شفاهی و پوستری، سخنرانی های کلیدی، میزگردهای تخصصی، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه جانبی، مسابقه پایان نامه برتر با موضوع مدیریت مصرف و تلفات آب نیز برگزار و از پایان نامه «توسعه مدل تصمیم گیری چند معیاره طرح های بازسازی شبکه های توزیع آب» به عنوان پایان نامه برتر تقدیر شد.

گفتنی است ستار صالحی دکتری مهندسی عمران - مهندسی آب، عضو هیئت علمی و مدیر گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار است که عضویت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، داوری چند مجله علمی -پژوهشی آب و فاضلاب، داوری چندین همایش ملی و داوری چندین مقاله بین المللی را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.

انتهای پیام