تصویر مطلب دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان مسابقات جهانی پاورلیفتینگ شد
  • شنبه 2 دی 1396
محمدحسین شاهانی دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب مقام اول مسابقات جهانی پاورلیفتینگ شد.

‌به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، مسابقات جهانی پاورلیفتینگ WORLD CU آذرماه ۱۳۹۶ در مسکو برگزار و محمدحسین شاهانی دانشجوی دکتری مهندسی عمران- مهندسی آب و سازه‌های هیدرولیکی واحد علوم وتحقیقات، موفق به کسب مقام نخست در رشته ورزشی پرس سینه و لیفت در این مسابقات جهانی شد.

وی پیش از این نیز عناوین قهرمانی متعددی از جمله قهرمانی جهان در کرواسی (سال ۲۰۱۱ میلادی)، قهرمانی جهان در اسپانیا (سال ۲۰۱۲ میلادی)، قهرمانی جهان در مجارستان (سال ۲۰۱۴ میلادی)، قهرمانی جهان در یونان (سال ۲۰۱۵ میلادی)، قهرمانی جهان در روسیه (سال ۲۰۱۵ میلادی) و قهرمانی جهان در اوکراین (سال ۲۰۱۶ میلادی) را در کارنامه فعالیت خود دارد.