دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سما کرج دومین مخترع برتر جهان

تصویر مطلب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سما کرج دومین مخترع برتر جهان
  • یکشنبه 3 دی 1396
دانشجوی مخترع سما دانشگاه آزاد اسلامی کرج گفت: در حاضر بعد از ثبت اختراع سیستم زنجیر چرخ صفحه ای اتوماتیک و کسب جایزه بین المللی و کسب تاییدیه از سازمان علمی پژوهشی ایران و دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید بهشتی کرج، سعی داریم این اختراع را به مرحله تجاری‌ برسانیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، پدرام فروغی شاد دانشجوی مخترع سما دانشگاه آزاد اسلامی کرج درباره اختراعاتش گفت: در حاضر 29 اختراع دارم که 7 اختراع به ثبت رسیده است و باقی اختراعاتم در مراحل ثبت است.

وی افزود: با راهیابی به مسابقات جهانی فدراسیون بین المللی مخترعین 2017 که به میزبانی کره جنوبی برگزار شد و اخذ پذیرش و دعوتنامه رسمی از فدراسیون بین المللی مخترعین کره جنوبی، با حمایت سازمان جوانان و جمعیت هلال احمر از سوی فدراسیون بین المللی مخترعین جمهوری اسلامی ایران به این دوره از مسابقات اعزام شدم و با عرضه اختراع سیستم زنجیر چرخ صفحه ای اتوماتیک که در بسیاری از نمایشگاه ها و جشنواره های داخلی نیز رونمایی و حائز رتبه شده و دارای گواهینامه تاییدیه علمی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران است، موفق به کسب عنوان دومین مخترع برتر جهان و مدال نقره این جشنواره بین المللی شدم.

دانشجوی مخترع سما دانشگاه آزاد اسلامی کرج خاطرنشان کرد: در حال حاضر سعی داریم این اختراع رابه مرحله تجاری‌ برسانیم.

پدرام فروغی شاد تصریح کرد: این اختراع توسط دانشگاه فنی حرفه‌ای شهید بهشتی کرج حمایت شده و هزینه ثبت را این دانشگاه تقبل کرده است.

دومین مخترع برتر جهان در پایان از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خواست نگاه حمایتی ویژه ای به نخبگان داشته باشند.

گفتنی است پدرام فروغی شاد متولد سال 1375 بوده و دانشجوی مقطع کاردانی واحد کرج است.