افتتاح خانه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

تصویر مطلب افتتاح خانه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
  • یکشنبه 3 دی 1396
خانه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سمنان، دکتر آمنه معاضدیان مدیر گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در مراسم افتتاح خانه روانشناسی این واحد دانشگاهی گفت: طرح تشکیل خانه روانشناسی توسط یکی از دانشجویان فعال و با انگیزه به نام عماد شاه صفی مطرح و پس از بحث و بررسی توسط استادان گروه روانشناسی واحد سمنان، مورد تأیید و تصویب قرار گرفت.

معاضدیان گفت: هدف از ایجاد خانه روانشناسی، ارتقاء سطح علمی و مهارت‌های عملی دانشجویان این رشته است که این مهم پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی راهکارهای اجرایی آن به دست آمد.

وی با بیان اینکه اجرای فعالیت‌های فوق‌برنامه علمی و غیردرسی از جمله اهدافی است که در گروه روانشناسی دنبال می‌شود، اظهار امیدواری کرد که بتوانیم دانشجویانی تربیت کنیم تا با ارتقا سطح مهارتی خود کارآیی لازم را در آینده شغلی داشته باشند.

عضو هیات علمی واحد سمنان از تشکیل کمیته علمی با حضور استادان گروه روانشناسی برای ارزیابی طرح‌ها، مجلات، کتاب‌ها و سایر موضوعات علمی مرتبط با این رشته در واحد سمنان خبر داد و افزود: ما می‌خواهیم که از پتانسیل و توانمندی‌های موجود در دانشگاه و استادان برای ارتقا سطح علمی دانشجویان و جامعه استفاده کنیم.

سخنرانی دکتر ابوالفضل کرمی عضو هیات علمی، دکتر سعید کامیابی، رئیس دانشکده علوم انسانی و همچنین عماد شاه صفی از دانشجویان این رشته و همچنین تقدیر از فعالان دانشجویی از دیگر بخش‌های این مراسم بود که به همت گروه روانشناسی واحد سمنان در سالن آمفی‌تاتر فرزانگان دانشکده عمران برگزار شد.

انتهای پیام