دانشجوی سما واحد سنندج قهرمان مسابقات زورخانه ای آسیا شد

تصویر مطلب دانشجوی سما واحد سنندج قهرمان مسابقات زورخانه ای آسیا شد
  • یکشنبه 3 دی 1396
دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج قهرمان ششمین دوره مسابقات زورخانه ای و کشتی پهلوانی آسیا در کشور فیلیپین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما، حمیدرضا کردی دانشجوی رشته تربیت بدنی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در ششمین دوره مسابقات زورخانه ای و کشتی پهلوانی آسیا که در کشور فیلیپین برگزار شد، مدال طلای تیمی و مدال های طلای میل بازی و نقره کباده را به خود اختصاص داد.
در این دوره از مسابقات ورزشکاران 15 کشور آسیایی از جمله ایران، عراق، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، اندونزی، مالزی، قرقیزستان، چین تایپه، هنگ‌کنگ، هند، نپال، تاجیکستان، ویتنام و کره‌جنوبی در بخش های مختلف به رقابت پرداختند.
این رقابت ها در سه بخش تیمی زورخانه‌ای، هنرهای فردی شامل میل سنگین، میل‌بازی، سنگ، کباده، چرخ تیز و چرخ چمنی و کشتی پهلوانی در پنج وزن 50 تا 60، 60 تا 70، 70 تا 80، 80 تا 90 و بالای 90 کیلوگرم برگزار شد.

گفتنی است در پایان این رقابت ها، تیم ملی کشورمان برای ششمین بار متوالی با 8 طلا، 3 نقره و یک برنز به عنوان قهرمانی آسیا دست یافت.

انتهای پیام