افتتاح «کلینیک سلامت مالی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

تصویر مطلب افتتاح «کلینیک سلامت مالی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
  • دوشنبه 4 دی 1396
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بروجرد، دکتر محمدرضا معظمی گودرزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، گفت: باید مدیریت دانش داشته باشیم، یعنی بدانیم چه دانشی تولید، ذخیره، انتقال و تبدیل به فناوری کنیم تا به ثروت منتهی شود و در این زمینه توجه به پارک های علم و فناوری و گسترش آنها باید در اولویت قرار گیرد.

دکتر معظمی گودرزی یکی از آسیب ها و مشکلات پژوهش را تشویق استادان به تولید مقاله صرف عنوان کرد و افزود: تولید مقاله به تنهایی مشکلی را حل نخواهد کرد. این مسیر باید عوض شود بدین صورت که پژوهشگر باید مشکلات را از جامعه بگیرد و برایش راه حل تجویز کند.

وی ادامه داد: پژوهش و تحقیق باید فرهنگ شود و به پژوهشگر بها داده شود و از مقاطع پایین تحصیلی باید شروع کرد و به پژوهش اهمیت داد.

دکتر داریوش جاوید، رئیس واحد بروجرد در ادامه گفت: از میان پژوهشگران برتر استان لرستان بسیاری از واحد بروجرد انتخاب شده‌اند که به عنوان یکی از واحدهای بزرگ و مطرح چون نگینی در غرب کشور می درخشد. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما باید به دنبال علم نافع باشیم. علم نافع علمی است که علاوه بر حل مشکلات حال حاضر، به فکر حل مشکلات آینده نیز باشد.

وی افزود: مشکل اساسی چرخه پژوهش در کشور معیوب بودن این چرخه است که به ثروت منتهی نمی شود. در حال حاضر از لحاظ تولید مقاله ISI رتبه نخست منطقه را داریم. اما این مهم بدون تبدیل به ثروت چندان مؤثر نیست. در صورتی که رسالت اصلی دانشگاه تولید ثروت از علم است که نباید به فراموشی سپرده شود.

دکتر جاوید با توجه به ارتقای علمی دانشگاه آزاد اسلامی با استناد به آمار یک پایگاه علمی گفت: در پایگاه علمی تامسون رویترز جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به رتبه 128 ارتقا پیدا کرده است در حالی که رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در سال 2004 ، 758 بوده است. به دلیل اینکه در سالهای اخیر سرمایه‌گذاری و تمرکز بر پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده، این امر به کارهای پژوهشی و تولید مقاله بیشتری منجر شده است. ولی خلأ تولید ثروت از علم هنوز وجود دارد.

رئیس واحد بروجرد از افتتاح «کلینیک سلامت مالی» زیر نظر حوزه پژوهش این واحد خبر داد و افزود: در صورتی که صنایع و ادارات شهرستان در اجرای امور خود دچار مشکل و چالش شوند این کلینیک با پتانسیل و بهره مندی از نیروی انسانی ماهر، آموزش دیده و کارآمد شامل استادان و پژوهشگران می تواند عیوب یا بیماری آن صنعت و شرکت را شناسایی کرده و در راستای برطرف کردن آن آسیب شناسی و نسخه لازم را تجویز کند.

گفتنی است در ادامه این مراسم از پژوهشگران برتر واحد در سال 96، کتاب های برگزیده، اعضای فعال کتابخانه، پایان نامه های برتر دانشجویی، اعضای برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های برتر علمی و هنری و دانشجویی با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام /