دانشجوی واحد مبارکه فنی ترین بازیکن مسابقات بین المللی کاراته معرفی شد

تصویر مطلب دانشجوی واحد مبارکه فنی ترین بازیکن مسابقات بین المللی کاراته معرفی شد
  • دوشنبه 4 دی 1396
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه به عنوان فنی ترین بازیکن مسابقات بین المللی کاراته جام ایران زمین معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مبارکه، حسین احمدپور دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه نایب قهرمانی سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی کاراته جام ایران زمین را به خود اختصاص داد و به عنوان فنی ترین بازیکن این دوره انتخاب شد.

حسین احمدپور دررقابت های خود در دور اول با عراق، دور دوم با کره جنوبی، دور سوم با کانادا، دور چهارم با روسیه، دورپنجم با ویتنام و در فینال نتیجه کاتا انفرادی را به کاتا کار ژاپنی با نتیجه ۳ بر ۲ واگذار کرد و به مدال نقره دست یافت و به عنوان فنی ترین بازیکن این دوره انتخاب شد.

لازم است یادآوری کنیم تیم های حاضر در این دوره از گرجستان، ارمنستان، عراق، ویتنام، ژاپن، کانادا، روسیه، آذربایجان بودند و سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی کاراته جام ایران زمین در تهران برگزار شد.